Kaba

Discutii despre rasa Dogo Canario

Moderator: Indio

Re: Kaba

Postby pitdog on Tue Dec 08, 2009 4:44 pm

"mi-or fi scapat mie caini dar de la 7 la 15 e cale lunga..." asta ii scriai tu lu laurentiu..eu vreau sa-ti dau reply la chestia asta si sa rectific atunci chiar si asa fiind cum spui tu "..de la KABA luat de la Targoviste,pana la 7 importuri,e cale lunga.." intr-adevar baiat :lol: :lol: stiu k ai sa zici k toti aia 7 la un loc nu ar fi valorat kt KABA,este tipic pt tine :d3 :d7 dar asa cum a zis si Laurentiu "Daca faceai si u importuri,selectii etc erai mai in masura sa vorbesti" :lol: :lol: :d6
pitdog
Baby
Baby

Postby parintele on Tue Dec 08, 2009 5:34 pm

aham, exact. Dupa ce ca esti agramat mai esti si retardat. Ti-am zis, daca ai ceva sa-mi spui sau sa ma intrebi, fa-o fata in fata.pana atunci, la multa revedere, plimbari lungi iti recomand.
Cand ma cearta mama
Si ma iarta tata,
Tata este mama,
Mama este tata
AP
parintele
Senior
Senior

Postby pitdog on Tue Dec 08, 2009 5:58 pm

din nou tipic pt tine si asa cum ma asteptam si am spus o vei da in jicniri,dar macar de ar fi fondate..da-mi te rog copy paste cu ce greseli de gramatică sau de ortografie am facut :lol: k sa te eschivezi de la caini vad k o dai in gramatica :d3 ma scuzi k nu ti am spus toate lucrurile astea in fata,dar am preferat aici,unde poate vedea toata lumea :D ..si sa vada cum esti tigru in criticarea celorlalti,dar devii subit pisicutza knd esti incoltzit :lol: .. si in cazul asta am luat exemplul tau..acela de a adresa oamenilor sfaturi si reprosuri pe forum si nu face to face :lol: :wink: poate ai sa-mi ceri drepturi de autor nebunule :lol: am incheiat ce am avut sa-ti spun si vreau sa stii k mi-a facut o deosebita placere :lol: te voi lasa in continuare sa fii mare crescator pe forum :d7 INTERNET ROCK THE HOUSE :d5
pitdog
Baby
Baby

Postby parintele on Tue Dec 08, 2009 6:55 pm

Nu "jicnesc" ma analfabetule, iti spun ca esti analfabet si retardat si eu n-am chef sa imi perd vremea cu prosti ca tine.
Diferenta intre noi 2 e ca aia intre cainii astia..unii ies in fata si distua intre 4 ochi, lavrele stau cu coada infipta in cur pe dupa nick-uri si latra singuri pe forum, doar doar i-o asculta cineva. :lol: :lol:
Sunt satul de chiftele d'astea ca tine...
Fii linistit, o sa ai ocazia sa iti faci numarul live, foarte curand, nu te pot lasa asa dupa atatea eforturi de a-mi capta atentia.
sanatos sa fii ;)
Cand ma cearta mama
Si ma iarta tata,
Tata este mama,
Mama este tata
AP
parintele
Senior
Senior

Postby BalkanBoys on Sat Apr 17, 2010 5:57 pm

parintele wrote:Diferenta intre noi 2 e ca aia intre cainii astia..unii ies in fata si distua intre 4 ochi, lavrele stau cu coada infipta in cur pe dupa nick-uri si latra singuri pe forum, doar doar i-o asculta cineva. :lol: :lol:

aici pe final sa inteleg k te-ai caracterizat pe tine nu?de cine m-am ascuns eu de exemplu?stii foarte bine cine sunt,dak vrei iti las si nr de tel sa ne gasim mai usor.am scris pe animale despre tine,si nu ti am zis in fata din 2 motive..1.nu reprezinti nimic k sa schimb o vorba cu tine intre 4 ochi, 2.am vrut sa-ti dau un reply,nu in PM sau intre 4ochi,aici pe forum sa vada toata lumea cum te dai la fund ;) ..k tot pe forum latrai tu de cainii altora si tot pe forum erai google-expert ;) deci solutia era sa ma cobor la nivelul tau :lol:
BalkanBoys
Baby
Baby

Postby Indio on Mon Apr 19, 2010 11:19 pm

Pitdog = BalkanBoys = BAN !!!
(clona + generare de scandal)
Indio
Veteran
Veteran

Postby parintele on Mon Jun 14, 2010 10:45 pm

HD test: 3 puncte de penalizare, adica limita superioara a B1. Pentru un caine de 55 de kile in varsta de 6 ani cred ca este ok. :twisted:
Cand ma cearta mama
Si ma iarta tata,
Tata este mama,
Mama este tata
AP
parintele
Senior
Senior

Postby iola on Tue Jun 15, 2010 3:57 pm

:d5 :d5 Felicitari!!! Grozav rezultat pentru o testare la 6 ani!! :clap:
Boxerul - un caine in care nobilitatea, puterea, viteza si curajul sunt perfect in echilibru cu frumusetea, altruismul si afectiunea.
iola
Veteran
Veteran

Postby pit33 on Tue Jun 15, 2010 9:00 pm

Felicitari pentru rezultate Liviu !!!!!!!!!!
pit33
Baby
Baby

Postby baghera on Wed Jun 16, 2010 12:09 pm

:clap: :clap: :clap:
Intotdeauna cu dragoste, pasiune, daruire... intotdeauna pentru Dogul German...
baghera
Veteran
Veteran

Previous

Return to Dogo Canario