DRagul meu, in Selectie se compara cainele cu standardul strict.

Fisa de SElectie va fi una simpla, deocamndata, vor exista 3 posibilitati de incadrare a cainelui conform standardului: Apt monta, Aminat si Respins. BIne-nteles ca arbitrul va face citeva comentarii cu ceea ce considera a fi CALITATI si DEFECTE si recomandari.
Imi pare sincer rau ca nu putem elabora o fisa personalizata foecarei rase molossoide in parte DAR...noi, cei din conducerea clubului, am deschis un topic dedicat acestui subiect cu speranta ca vom avea pareri si sugestii pertinente absolut necesare despre evolutia sau involutia fiecarei rase, prin perspectiva fiecarui iubitor si cunoscator al rasei... Dupa cum veti constata NU NE-AU RASPUNS cei ce ar trebui sa fie direct interesati de adevaratele criterii de selectie sau monte dirijate ... Ori eu nu pot sa-mi permit sa concluzionez singura ce trebuie rasei Dog German sau Indio ce trebuie la Bullmastiff.... Noi ne-am dorit sa colaboram si sa interactionam , sa construim ceva complex, progresist care sa multumeasca toate dezideratele crescatorilor in speta... DAR SI LINISTEA ESTE UN RASPUNS si unul dureros....sper sa nu fie si reala reflectare sa nivelului de interes sau de cunostinte chinologice si chinotehnice... Sper...
SELECTIA este dedicata doar cainilor ce traiesc si reproduc pe teritoriul Romaniei.
La SElectie pot participa si cainii ce au asuferit accidente ce-i exclud de la expozitiile de frumusete cum ar fi coada imputata chirugircal in scop medical, fara un ochisor sau urechea rupta sau alt accident de acest gen... Sunt caini cu un bagaj genetic impresionant si extrem de importanti si ca valoare fenotipica si le dam o sansa sa aiba dreptul de a se reproduce.

Va asteptam! Daca va mai pot sta la dispozitie, cu drag!
Intotdeauna cu dragoste, pasiune, daruire... intotdeauna pentru Dogul German...