Multumim pentru poze, sunt foarte frumoase!
Inainte de finalul Campionatului nostru, am tinut un mic discurs prin care am incercat, cu toata dragostea si recunostinta noastra, sa multumesc celor ce ne-au ajutat sa organizam acest concurs final de an.
Am omis 3 persoane extrem de importante, fara de care nu ne-am fi putut desfasura atit de fluent, de coerent, senini si cu zimbetul pe buze, in ciuda micilor probleme care au fost si a oboselii acumulate...
IMI SCOT PALARIA IN FATA LOR, le multumim din suflet
Prima pe care am omis-o din oboseala si imi pare sincer rau, eram teleghidata si oricum in capul meu ii asociam cu bullmastifii
face parte din lumea celor mai frumoase femei din lume (cum spunea Ivan), femeie adevarata ce poarta in pintecul ei cel mai iubit si mai frumos copil. Si anume: LAURA "lu` Lenz"
Laura a inghetat cu noi de dimineata apoi ne-am incalzit impreuna
facind singura secretariatul de ring la Dr Ionescu Augustin (Shar Pei, Terra Nova, Leonberger), ajutata de Domnu` Vice, Sasha (Alexandru, stapinul Kashei). Asa ca Gusti a avut la ring asistenta numeroasa..
)))))) Laura cu lenz sunt proprietarii canisei de Amstaff SPOTIKA
A doua persoana (omisa, iertata imi fie greseala) careia ii multumim este DOAMNA RUSU, mama Monicai Rusu care ne-a ajutat ca si traducator de limba italiana, asistindu-l pe Domnul Danilo Giorgio
A treia persoana omisa (si stiu ca stie si nu s-a suparat
) este OVIDIU ANTON, crescatorul Canisei Praetorian Staff, care ne-a pus la dispozitie statia si astfel ne-a asigurat un sunet de calitate (deh, sigur m-ati auzit..
))))))))) ) sub "dirijarea" Parintelui (saru`mina, Parinte
)Si gata....a mai trecut un an! Eu sunt "bunica", stau zi si noapte impreuna cu prietena mea, manuela si ne veghem puii cu multa dragoste...eu va doresc sa aveti un an nou plin de bucurii, sanatate, sa fiti iubiti si apreciati, sa aveti pacea si linistea in suflet si casa...sa va traiasca cainii si copii si sa ne vedem la cit mai multe expozitii
Cu voia voastra, ne lasati si pe noi sa ne vedem putin de casa si familie, apoi de ocupam si de rezultate expozitionale si mai updatam si site-ul!

Intotdeauna cu dragoste, pasiune, daruire... intotdeauna pentru Dogul German...