Aducem boxerul in dac moloss club?

Discutii despre rasa Boxer German

Moderators: iola, Indio

Aducem boxerul in Dac Moloss Club?

Da
26
76%
Nu
3
8%
Mi-e indiferent
5
14%

Total votes : 34

Re: Aducem boxerul in dac moloss club?

Postby Warlord on Sun Jan 20, 2008 8:22 pm

nu ma face sa par mai al naibii decat sunt...ca nu sunt. nu sunt nici contra a... nimic.. asa cum am zis si in vara, fac macar anul asta cum ziceti voi fara sa comentez, ca mi-am auzit destule, si asa, pe degeaba. insa tot eram la capitolul exprimari, si asta cu club zonal sau filiala nu e doar o diferenta de moment, neimportanta, ca aia cu "un" si "o"...

oricum sincer multzam ca ne-ai zis si noua despre cum evolueaza treaba cu expozitia. e mult mai importanta decat treaba aia cu exprimarea, astept noutati si poate nu sunt singurul. daca s-ar fi auzit mai devreme, poate nici discutia de aici nu reincepea, sau nu asa...

daca mai auzi zvonuri d-astea confirmate, si nu apuca sa ajunga publice,si daca se pune problema, te rog nu uita, voteaza si pentru mine , pentru expo in decembrie cu DMC. din multe motive, cred ca ai dreptate.
Glory, Majesty, Unity

http://www.youtube.com/watch?v=_llfrG82TVA

"Do you want the truth? You can't handle the truth!"
Warlord
Junior
Junior

Postby adrian diplan on Mon Jan 21, 2008 12:47 am

din experienta cu Popa Tatu (mai mult sau mai putin trista,acum nu conteaza)stiu cat de greu se organizeaza o expozitie si mai ales un CACIB(a nu se intelege ca n-as avea incredere in puterea de a organiza a Ilfovului),dar mi se pare mult mai simplu,chiar si pentru noi cei care dorim o expo in sud sa ne lipm si ajutam cu DMC care are atat viziune de club cat si o logistica bine pusa la punct si multe altele pe care nu are rost sa le enumar acum.Majoritatea avem pui mici ,si(sau)pe drum de a se naste curand,vom mari astfel numarul de participanti in iarna.Putem sa facem asa zisa <<Cupa Sudului>> caci campionatul national probabil v-a fi cel de la Oradea,si poate e si firesc,cel putin in acest moment.Un alt argument ar fi perioada,destul de buna si pentru eventuali participanti de afara si in decembrie se poate gasi mai usor si un arbitru bun de peste granita.Ca sa nu mai spun ca apropo de arbitru,asta deja ar trebui cautat si eventual anuntat sa vedem daca e disponibil...in sfarsit...sunt multe de discutat si de pus la punct.
adrian diplan
Veteran
Veteran

Postby Warlord on Mon Jan 21, 2008 9:09 am

asa, adi...

mai e un argument in sensul ca putem face reclama eventualei expozitii, tot timpul anului, inclusiv la ATIBOX. cred ca ne va fi mult mai greu sa aducem participanti decat a fost la oradea.

inca unul, ne acordam noua timp pentru a organiza coerent trebushoara, pentru ca din cate stiu doar adi si despa-ira au fost implicati in organizare de expo in "zona decizionala", deci au apucat intr-un fel sa vada pe propria piele cum e, eu am fost doar "omul de la coada lopetii", deci ce stiu e din ce am vazut si ce am fost pus sa fac... etc.
Glory, Majesty, Unity

Warlord
Junior
Junior

Postby simion_vet on Mon Jan 21, 2008 4:16 pm

I mi cer scuze dac o mai iau pe aratura dar nu sunt familiarizar f bine cu temeni .Nu am vrut sa zic un club al boxerilor din sud ci o filiala a clubului national al boxerilor care sa ne ajute in sud sa ne organizam mai bine iar aceasta filiala daca nu tot clubul sa fie intr o stransa colaborare cu DMC desi nici afiliat nu ma deranjeaza dar tinand cont ca nu stiu ce inseamana toate acestea ar fi fost buna o intalnire intre noi . Daca Dl Stoboran vine sapt asta in Buc si are timp nu ar strica sa o punem de o discutie cu totii,ca dac suntem doar vreo 2 3 iar nu sunt ceilalti de acord .
simion_vet
Senior
Senior

Postby adrian diplan on Mon Jan 21, 2008 4:46 pm

o intalnire intre noi e binevenita oricand....si trebuie sa ne hotaram intr-o directie...iar clubul national nu ne v-a putea ignora...
din ce stiu eu d-l Stoboran nu se opune nici filialei nici expozitiei....
adrian diplan
Veteran
Veteran

Postby iola on Mon Jan 21, 2008 11:34 pm

Clubul nu se opune nici filialei, nici expozitiei, nici noua. Nu mai visati prostii, va rog eu. Am fost, am vazut cu ochii mei, am vorbit cu niste oameni, nu-s venita nici eu de ieri-de azi pe planeta. Inca o data spun (pentru a cata oara?!), cred ca este vorba de lipsa de comunicare si mai ales de prea multe orgolii (nici eu nu-s prea breaza din punctul asta de vedere, de ce sa nu recunosc). Distanta care ne desparte pe unii de ceilalti e mare si vorba aia, e departe Ploiestiul, dar Oradea sau Satu Mare?! Nu toata lumea foloseste forumurile, nu toata lumea vrea sa dea telefoane (tot din orgoliu), dar eu cred ca e cazul ca, odata pentru totdeauna, sa lasam toate deoparte; am mai zis eu odata - nu dormim in acelasi pat, ca sa ne placem cu totii unii pe altii. Facem ceva pentru boxeri si pentru pasiunea noastra. Chiar nu putem sa trecem peste toate astea?

Cand am fost la Arad, am pus si problema incheierii unui protocol al clubului de boxeri cu Dac Moloss Club, am pus de fapt cam toate problemele care stiam ca ne ard pe noi, pe toti (inclusiv pe voi), nu a refuzat nimeni nimic. Ideea de protocol cu DMC nu a fost refuzata, doar ca am inteles ca e mai bine sa avem la arbitraj un arbitru specializat pe boxeri, nu pe toate rasele - in sensul ca sa fie un arbitru care poate sa aiba si alte rase in competenta (de preferat, grupa a 2-a), dar sa stie dumnezeieste boxerul. Timpul scurs de la discutia de la Arad (si iarasi repet - unde ati fost atunci?! - si nu zic asta ca sa fac eu mustrari, ca n-am niciun drept, dar mi se pare aiurea sa se stea sa se comenteze aici despre "interese obscure" sau "ascunzisuri" si nimeni sa nu miste un deget cu nimic, nici macar cu un telefon sa ma intrebe cum a fost - Andreea a fost singura) si pana la expo DMC din iarna a fost prea scurt ca noi sa ne adunam sa organizam o expozitie, sa ne sfatuim daca e ok arbitrul care arbitreaza la DMC. Deci, nimeni nu pune betze in roate cu ceva, dar trebuie sa FACEM, nu doar sa cerem.

Ciprian, chiar daca ma repet, iti spun ca nu azi am aterizat pe planeta. Stiu si eu cam cu ce se mananca o expozitie, dar doar teoretic, si vorba ta, tot de pe la coada maturii, la propriu. :lol: Stiu cam de ce ar fi nevoie, cand, cum, etc. Daca te uiti pe la topicul de expozitii (pe care promit ca o sa-l organizez) eu am pus problema "expozitiei din sud", v-am rugat sa va dati cu parerea, sa spuneti fiecare ce stiti despre ce trebuie facut.
Ar fi mai ok daca nu ai raspunde cu intzepaturi la orice sau oricine nu are (crezi tu) aceeasi parere ca si tine.

In alta ordine de idei, Florin nu mai vine in Bucuresti, nu curand, motivul pentru care venea deocamdata nu mai este de actualitate, iar astazi am vorbit cu el - dar despre asta, pentru ca ne intereseaza pe toti, o sa deschid un topic nou, unde va rog din suflet sa participati cu totii, inclusiv pe dvs., dle Hodorogea. Daca aveti alta idee despre cum am putea altfel sa vorbim despre asta toti, sunt interesata. Ne revedem si pe noul topic.
Boxerul - un caine in care nobilitatea, puterea, viteza si curajul sunt perfect in echilibru cu frumusetea, altruismul si afectiunea.
iola
Veteran
Veteran

Postby adrian diplan on Mon Jan 21, 2008 11:40 pm

iola ,hai sa ramanem ...calmi....
deschide noul topic...hai sa dezbatem acolo...TOTI...ca interesul e comun...si sa incercam sa facem ceva pozitiv in directia asta,fara sa ne intepam...
daca eu m-am putut abtine(si vorba aia,sunt un veteran in ale orgoliilor) inseamna ca se poate....
adrian diplan
Veteran
Veteran

Postby simion_vet on Mon Jan 21, 2008 11:49 pm

Ok inseamna ca am am fost dezinformat si poate am gandit putin stramb.
Am vrut sa vin si eu la Arad dar s a suprapus peste un simpozion de ecografie si atunci nu va cunosteam pe voi ci numai pe Pop si pe Diplan .
Deci ramine sa facem o filiala cum am mai spus si sa vedem cu ne ajutam cu Dmc la o expo de club sau cum hotaram cu totii. :worship
simion_vet
Senior
Senior

Postby simion_vet on Mon Jan 21, 2008 11:50 pm

Merci mult Iola pentru ajutor. :clap: :clap: :clap:
simion_vet
Senior
Senior

Postby Warlord on Tue Jan 22, 2008 12:12 am

stii ceva, ioana? te tot simti intepata...sa fii sanatoasa. stiu si eu, stii si tu ca meciul intre noi nu are legatura nici cu clubul, nici cu expozitia, asa ca fa bine si nu-l mai aduce aici. cand ati intrebat pe topicul expozitii ce si cum... am zis ce cred ca ar trebui, doar adi dp a raspuns clar, a incercat sa construiasca o idee- dupa care s-a facut liniste.nimeni nu mai parea interesat sa discute de ce avem nevoie si cum putem face rost. ca dupa aia ai vorbit tu in particular cu shefu'... asta nu e treaba mea, fa tu singura expozitia si sa ne anunti sa ne inscriem.
aici s-a reluat subiectul, nu l-am deschis eu, si chiar ma gandeam cum de doc simion nu a discutat intai cu voi problema, amical, si s-a gandit asa brusc sa o puna in forum de-un club nou sau afiliat. cred ca am raspuns decent, am incercat sa vorbesc despre probleme palpabile, inclusiv despre cine si cati suntem si de ce e bine cum zice adi...si te-ai simtit iar atinsa.tin sa-ti reamintesc ca daca aveam vreo problema de orgoliu, ii cantam in struna lui doc simion...asa ca "las-o jos ca macane".
vrei sa tac? tac. sa ma anunti daca crezi ca te pot ajuta cu ceva, atunci cand si daca te-oi hotara sa faci expozitia aia. si sa nu uiti sa o anunti macar, poate am si eu timp sa-mi pun cainii in masina sa-i aduc.

stiti ce imi place? cand vad ca vine unul sa faca apel la pace si renuntare la orgolii si mai stiu eu...cand de fapt nimeni nu se certa si toata lumea era in mare de acord. ma lashi...
Glory, Majesty, Unity

Warlord
Junior
Junior

Postby iola on Tue Jan 22, 2008 12:27 am

Calm down, Ciprian, chiar te rog.
Nu eu fac expozitia, ci noi, nu am pretins si nu am vrut niciodata sa o fac eu. Nici n-as putea. Tu ai putea sa faci o expozitie singur?
Ce zic eu si ce raspunzi tu, ca de obicei. :d

Dr. Simion nu a discutat cu noi pentru ca a citit de abia acum, cand s-au facut subforumurile. A citit si si-a spus parerea. Ce nu e clar? Cu "sefu'" (vai, ce comunisti suntem :lol: ) vorbesc in continuare de cand am fost la Arad, nu am inceput sa vorbesc de cand zici tu. Dar de ce sa vorbesc numai eu?! Daca eu nu as vorbi, ce s-ar intampla? S-ar intampla ceva? Nu inteleg de ce condamni dorinta de comunicare, eu incerc sa comunic si mi-as dori sa o faceti si voi, cei care doriti sa facem ceva. Discutiile pe un forum nu ar trebui sa se poarte doar intre doua persoane, numai cand ne gandim la ideea de forum, asa ca exclud orice posibila disputa intre noi. Nu am vrut sa te intzep cum iar crezi tu, am fost foarte bine intentionata. M-am adresat si tie, personal, pentru ca tu erai cel care condamnai ceva. Am incercat sa explic. Pacat ca nu s-a inteles.
Boxerul - un caine in care nobilitatea, puterea, viteza si curajul sunt perfect in echilibru cu frumusetea, altruismul si afectiunea.
iola
Veteran
Veteran

Postby Warlord on Tue Jan 22, 2008 12:39 am

ca sa intelegi, daca mai era nevoie, condamn faptul ca lasi sa mearga si chiar impingi o discutie ,care se ducea linistit despre posibilitati, necesar, disponibil etc- exact despre ce declari ca trebuie, spre haos si cearta, ca sa aiba cu ce contrasta altruismul tau. asa cum zicea adi, daca eu si cu el am putut discuta in afara problemelor noastre personale, despre cum se face o expozitie si de ce e bine sau rau sa fie undeva, trebuia sa vii tu sa calmezi cica niste orgolii care de fapt stateau linistite.
Glory, Majesty, Unity

Warlord
Junior
Junior

Postby simion_vet on Tue Jan 22, 2008 1:01 am

Warlord voi pe forumul de boxeristi cred ca nu va simtiti bine daca nu va certati un pic .
Decat un club cu cearta mai bine un club lipsa( parerea mea).
Ca sa ma intelegi eu pe forum particip la discutie din placere si pt ca gasesc si alte persoane care iubesc rasa cu pasiune .
De certuri si intepaturi sunt satul din mediul nostru toxic al veterinarilor care ori se jignesc ori i si dau in cap unul la altul ori ii roade invidia si sunt satul pana peste cap .
Poate ca sa e in toate domeniile dar nu stiu eu.
Concluzie : hai sa lasam orgoliile ,certurile si intepaturile si sa incercam sa ne ajutam unii pe altii nu sa ne faultam.
Hai sa ne unim si sa facem cate ceva pt boxeristi ca daca ne tot certam sau va tot certati toate discutiile de pana acum despre sa faceti ceva club filiala au fost sterile si au ramas in aer .
De aceea am intervenit cu acest subiect.
TEMA:
Am un pui de boxer in Buc si i am cupat urechile si nu stiu cum sa i le leg si caut un club de boxeristi sa ma ajute ca pe forum Diplan are probleme personale , Andreea nu stie .Simion nu stie ,Iola nu stie .Cred ca un club ne poate face mai bine otrganizati mai uniti si mai pregatiti.
simion_vet
Senior
Senior

Postby Warlord on Tue Jan 22, 2008 1:12 am

doc, lasa-ma cu orgolii si alte alea, te cred ca nu stii cum si de ce s-a ajuns aici, dar nu e cazul sa arbitrezi meciul asta care incepe sa ma plictiseasca. cand ai deschis discutia ti-am raspuns decent si constructiv? da. adi dp ti-a raspuns la fel? da.
asa ca...
nu e cazul sa discut public de ce iola tine sa ma vizeze direct, ca si la "consangvinizari" si in alte locuri.insa sa nu te astepti sa tac si sa-i inghit...
asta nu inseamna ca nu pot da si raspunsuri constructive, acolo unde sunt cerute.le-am dat aici cat s-a putut, am dat si dincolo cand ati deschis topicul.

iar exemplul cu legat urechile... nu e bun din multe motive. "prietenii" stiu de ce. nu clubul ti le leaga. aici m-ai lovit nasol. fara sa vrei, te cred, dar asta e o dovada ca in meciul asta nu e loc de arbitraj.
Glory, Majesty, Unity

Warlord
Junior
Junior

Postby iola on Tue Jan 22, 2008 1:25 am

Don't kill the messenger! (Nu impuscati mesagerul!) :d10
iola
Veteran
Veteran

PreviousNext

Return to Boxer