Clubul nu se opune nici filialei, nici expozitiei, nici noua. Nu mai visati prostii, va rog eu. Am fost, am vazut cu ochii mei, am vorbit cu niste oameni, nu-s venita nici eu de ieri-de azi pe planeta. Inca o data spun (pentru a cata oara?!), cred ca este vorba de lipsa de comunicare si mai ales de prea multe orgolii (nici eu nu-s prea breaza din punctul asta de vedere, de ce sa nu recunosc). Distanta care ne desparte pe unii de ceilalti e mare si vorba aia, e departe Ploiestiul, dar Oradea sau Satu Mare?! Nu toata lumea foloseste forumurile, nu toata lumea vrea sa dea telefoane (tot din orgoliu), dar eu cred ca e cazul ca, odata pentru totdeauna, sa lasam toate deoparte; am mai zis eu odata - nu dormim in acelasi pat, ca sa ne placem cu totii unii pe altii. Facem ceva pentru boxeri si pentru pasiunea noastra. Chiar nu putem sa trecem peste toate astea?
Cand am fost la Arad, am pus si problema incheierii unui protocol al clubului de boxeri cu Dac Moloss Club, am pus de fapt cam toate problemele care stiam ca ne ard pe noi, pe toti (inclusiv pe voi), nu a refuzat nimeni nimic. Ideea de protocol cu DMC nu a fost refuzata, doar ca am inteles ca e mai bine sa avem la arbitraj un arbitru specializat pe boxeri, nu pe toate rasele - in sensul ca sa fie un arbitru care poate sa aiba si alte rase in competenta (de preferat, grupa a 2-a), dar sa stie dumnezeieste boxerul. Timpul scurs de la discutia de la Arad (si iarasi repet - unde ati fost atunci?! - si nu zic asta ca sa fac eu mustrari, ca n-am niciun drept, dar mi se pare aiurea sa se stea sa se comenteze aici despre "interese obscure" sau "ascunzisuri" si nimeni sa nu miste un deget cu nimic, nici macar cu un telefon sa ma intrebe cum a fost - Andreea a fost singura) si pana la expo DMC din iarna a fost prea scurt ca noi sa ne adunam sa organizam o expozitie, sa ne sfatuim daca e ok arbitrul care arbitreaza la DMC. Deci, nimeni nu pune betze in roate cu ceva, dar trebuie sa FACEM, nu doar sa cerem.
Ciprian, chiar daca ma repet, iti spun ca nu azi am aterizat pe planeta. Stiu si eu cam cu ce se mananca o expozitie, dar doar teoretic, si vorba ta, tot de pe la coada maturii, la propriu.

Stiu cam de ce ar fi nevoie, cand, cum, etc. Daca te uiti pe la topicul de expozitii (pe care promit ca o sa-l organizez) eu am pus problema "expozitiei din sud", v-am rugat sa va dati cu parerea, sa spuneti fiecare ce stiti despre ce trebuie facut.
Ar fi mai ok daca nu ai raspunde cu intzepaturi la orice sau oricine nu are (crezi tu) aceeasi parere ca si tine.
In alta ordine de idei, Florin nu mai vine in Bucuresti, nu curand, motivul pentru care venea deocamdata nu mai este de actualitate, iar astazi am vorbit cu el - dar despre asta, pentru ca ne intereseaza pe toti, o sa deschid un topic nou, unde va rog din suflet sa participati cu totii, inclusiv pe dvs., dle Hodorogea. Daca aveti alta idee despre cum am putea altfel sa vorbim despre asta toti, sunt interesata. Ne revedem si pe noul topic.
Boxerul - un caine in care nobilitatea, puterea, viteza si curajul sunt perfect in echilibru cu frumusetea, altruismul si afectiunea.