Aducem boxerul in dac moloss club?

Discutii despre rasa Boxer German

Moderators: iola, Indio

Aducem boxerul in Dac Moloss Club?

Da
26
76%
Nu
3
8%
Mi-e indiferent
5
14%

Total votes : 34

Re: Aducem boxerul in dac moloss club?

Postby simion_vet on Tue Jan 22, 2008 1:30 am

Nu mi le leaga clubul dar ma poate ajuta o persoana de acolo sa mi le lege sau sa mi dea pe cineva contra cost sa ma ajute.
Tot traita personal:
Tema 2
I mi moare boxerul si vreau sa mi iau altul cu mare disperare.
Vreau sa dau 1000 euro dar sa ma ajute cineva cu un crescator de calitate si sa iau ceva fara defecte din start ca cei din obor .
Cum mi l iau ca pe net daca tastez club boxer ,forum boxer ,canisa boxer nu apare nimic noroc ca mi raspunde Diplan la tel si mi da siteul lui Pop si pana la urma suna el in serbia si mi aduce personal contra cost un boxer.
Deci un club ne ar ajuta sa fim mai pregatiti mai uniti si sa i ajutam la randul nostru pe cei incepatori.
Nu vreau sa te jignesc pe tine sau pe altcineva cu aceste replici dar daca continuati in felul asta nu o sa faceti mare lucru pt cei ce iubesc rasa neajutandu i in nici un fel.
simion_vet
Senior
Senior

Postby iola on Tue Jan 22, 2008 1:40 am

Poate vrem sa ne aducem aminte de postarile lui Warlord, foarte "cuminti" si impaciuitoare - in altruismul meu, le pun pe toate aici:

Warlord wrote:nu te lasa inselat de modul in care pare sa se fi terminat discutia aici, cu un acord aproape general.

Warlord wrote:culisele discutiei pe care o citesti aici au sapat iremediabil probabil unitatea asta a boxeristilor la care te referi.

Warlord wrote:in rest, multumesc...nu... adica daca ai idei pune-le pe forum, sustine-le, fa vot... dar eu unul votez ultimul, multzam... ca idei am avut si tot poporul a bagat capul ca strutzul si s-a dat lovit.

Warlord wrote:de expozitia aia n-am mai auzit nimic... de ce vorbim de club si filiale acum...si aici? oi fi eu paranoic dar nu-mi miroase bine...

Warlord wrote:oricum sincer multzam ca ne-ai zis si noua despre cum evolueaza treaba cu expozitia. e mult mai importanta decat treaba aia cu exprimarea, astept noutati si poate nu sunt singurul. daca s-ar fi auzit mai devreme, poate nici discutia de aici nu reincepea, sau nu asa...

(noutatile au aparut)

un monument de lipsa de orgolii si dorinta de a face ceva... oricum, e buna si aia cu statul acasa, "la caldurica", si face liste.
Boxerul - un caine in care nobilitatea, puterea, viteza si curajul sunt perfect in echilibru cu frumusetea, altruismul si afectiunea.
iola
Veteran
Veteran

Postby Warlord on Tue Jan 22, 2008 8:15 am

cum iti spuneam, continui sa scoti din context fraze si sa impingi balamucul mai departe. cand am incercat sa ii explic lui doc de ce nu e cazul sa continue pe un drum incercat, si nu numai de mine, ci de noi toti- in caz ca ai uitat- vad ca nu ti-a convenit. dar sari cu gratie peste faptul ca atunci cand s-a vorbit despre expo, am vorbit tot despre expo, si in contextul organizarii ei cu sau prin club. dar asta nu servea imaginii tale. fii tu fecioara din Orleans, las sa fiu eu nebunu...

doc, vad ca nimeni nu are elegantza sa iti zica de ce ai dat-o aiurea p-aia cu urechile. fie.
la a doua, idem. dar stii...chiar idem. si pe mine m-a intrebat unul de pui, si l-am trimis sa ia de la unul care tocmai voia "sa incheie o discutie ,dar cu tot cu mine", si la alt crescator care ma facuse de imbecil intr-o discutie privata. asta fara ranchiuna, stii... ca asa-s io mai fraier. deci... nu tine nici tema 2.
ati terminat?
Glory, Majesty, Unity

http://www.youtube.com/watch?v=_llfrG82TVA

"Do you want the truth? You can't handle the truth!"
Warlord
Junior
Junior

Postby adrian diplan on Tue Jan 22, 2008 1:34 pm

mai fratilor ....hai sa o lasam balta....cu intepaturile....
pana la urma fiecare face ce vrea si comunica cu cine vrea,ca de asta exista ...telefoane,mobile sau nu,internet ....etc,
adrian diplan
Veteran
Veteran

Postby adrian diplan on Tue Jan 22, 2008 1:37 pm

eu chestia cu urechile ...nu am inteles-o.... :d sorry...
adrian diplan
Veteran
Veteran

Postby simion_vet on Tue Jan 22, 2008 5:14 pm

Chestia cu urechile e simpla : vreau sa subliniez ca daca Adrian Diplan nu poate pe o perioada de 3 saptamini sa zicem sa bandajeze pt ca are o problema personala , efectiv nu are cine sa ne ajute si sa ne mai invete cu bandajatul urechilor si ramanem in aer.
Si din cate am vazut nu se bandajeaza pe toata perioada la fel ci se schimba pozitia in functie de fiecare ureche si cum sta in momentul respectiv.
Cred ca dac am fi mai uniti si am avea o reprezentare ar fi mai usor pt cei incepatori ca noi pt ca ma consider oarecum incepator in unele probleme desi sunt la al 2 lea caine.
Da nu o sa mai se cupeze si va trebui sa schimbam tehnica de bandaj si iar o luam de la capat si iar suntem incepatori.
Mie mi se pare anormala situatia sa nu gasesc pe cineva si contra cost sa ma ajute in astfel de probleme.
simion_vet
Senior
Senior

Postby simion_vet on Tue Jan 22, 2008 5:16 pm

cred ca sun off topic
scuze m a luat valul :d
simion_vet
Senior
Senior

Postby simion_vet on Tue Jan 22, 2008 5:50 pm

simion_vet wrote:Cred ca dac am fi mai uniti si am avea o reprezentare ar fi mai usor pt cei incepatori ca noi pt ca ma consider oarecum incepator in unele probleme desi sunt la al 2 lea caine.

Prin o mai buna relatie am an invata unii de la altii multe si fara prea multa alergatura.
simion_vet
Senior
Senior

Postby Warlord on Tue Jan 22, 2008 10:27 pm

las ca daca mai ai probleme cu urechile, si diplan isi ia concediu, gasesti tu pe-aici pe forum niste prieteni care stiu unde sa te trimita unde si le-au legat si ei...daca vor... fie ca le vrei legate in sus sau in jos... :d3
Glory, Majesty, Unity

Warlord
Junior
Junior

Postby simion_vet on Tue Jan 22, 2008 10:47 pm

Merci mult :clap: dar eu vroiam in Bucuresti ca daia are 3 milioane de locuitori.
:clap:
simion_vet
Senior
Senior

Postby adrian diplan on Wed Jan 23, 2008 12:18 am

oare de la urechi e meciul lui Cip cu ...iola?!... :d3
adrian diplan
Veteran
Veteran

Postby Warlord on Wed Jan 23, 2008 7:18 am

da, beeyyy...sa stii...acu m-am prins... :d3 :d3 :d3
Glory, Majesty, Unity

Warlord
Junior
Junior

Postby simion_vet on Wed Jan 23, 2008 8:40 pm

Ce sentimente nebanuite dau urechile astea de boxer de show.
Ia uite cum s a incins forumul ....de la urechi..... sau dintre urechi ?! :d :d
simion_vet
Senior
Senior

Postby Warlord on Thu Jan 24, 2008 9:03 am

:n:
Glory, Majesty, Unity

Warlord
Junior
Junior

Postby adrian diplan on Thu Jan 24, 2008 1:42 pm

hai sa o lasam....gluma si sa trecem mai departe...
adrian diplan
Veteran
Veteran

Previous

Return to Boxer