Warlord wrote:nu te lasa inselat de modul in care pare sa se fi terminat discutia aici, cu un acord aproape general.
Warlord wrote:culisele discutiei pe care o citesti aici au sapat iremediabil probabil unitatea asta a boxeristilor la care te referi.
Warlord wrote:in rest, multumesc...nu... adica daca ai idei pune-le pe forum, sustine-le, fa vot... dar eu unul votez ultimul, multzam... ca idei am avut si tot poporul a bagat capul ca strutzul si s-a dat lovit.
Warlord wrote:de expozitia aia n-am mai auzit nimic... de ce vorbim de club si filiale acum...si aici? oi fi eu paranoic dar nu-mi miroase bine...
Warlord wrote:oricum sincer multzam ca ne-ai zis si noua despre cum evolueaza treaba cu expozitia. e mult mai importanta decat treaba aia cu exprimarea, astept noutati si poate nu sunt singurul. daca s-ar fi auzit mai devreme, poate nici discutia de aici nu reincepea, sau nu asa...

sorry...

simion_vet wrote:Cred ca dac am fi mai uniti si am avea o reprezentare ar fi mai usor pt cei incepatori ca noi pt ca ma consider oarecum incepator in unele probleme desi sunt la al 2 lea caine.

dar eu vroiam in Bucuresti ca daia are 3 milioane de locuitori.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest