BOXER CLUB

Discutii despre rasa Boxer German

Moderators: iola, Indio

Re: BOXER CLUB

Postby Florin Stoboran on Sun Apr 19, 2009 11:16 pm

craciun si an nou fericit tuturora.
Florin Stoboran
Puppy
Puppy

Postby murea_mihai on Tue Sep 22, 2009 1:30 pm

am si eu o intrebare si sper sa nu-mi sariti in cap... de ce nu se face si pt boxer un site ( cu forum si tot ce mai e nou in lumea botosilor)? ceva in genul DAC Moloss...
In chinologie nu exista fapte bune, ci doar interese...
murea_mihai
Senior
Senior

Postby iola on Tue Sep 22, 2009 3:08 pm

Site-ul exista, este in lucru inca. Nu prea a fost timp pentru incarcat toate materialele.
Boxerul - un caine in care nobilitatea, puterea, viteza si curajul sunt perfect in echilibru cu frumusetea, altruismul si afectiunea.
iola
Veteran
Veteran

Postby murea_mihai on Tue Sep 22, 2009 3:20 pm

si cand se preconizeaza a fi gata? la ce materiale te referi? eu abia astept sa vad cum o sa arate si ce o sa contina... da-ne si noua mai multe detalii :d2
In chinologie nu exista fapte bune, ci doar interese...
murea_mihai
Senior
Senior

Postby iola on Mon Nov 09, 2009 3:21 pm

În data de 20 Noiembrie 2009, Preşedintele Clubului, Florin Stoboran, va fi prezent în Bucureşti, sens în care organizează o întâlnire de lucru la care toată lumea interesată de rasa Boxer este rugată să participe.

Astfel, sunteţi aşteptaţi să vă spuneţi sugestiile, nelămuririle şi problemele la întâlnirea ce va avea loc la orele 18.00, vineri, 20 Noiembrie 2009. Locul întâlnirii vă va fi comunicat zilele următoare.

Mulţumim tuturor pentru prezenţă.
Boxerul - un caine in care nobilitatea, puterea, viteza si curajul sunt perfect in echilibru cu frumusetea, altruismul si afectiunea.
iola
Veteran
Veteran

Postby iola on Wed Nov 18, 2009 1:36 am

Locația pentru întâlnirea de lucru este Ramada Bucharest Parc, într-una dintre sălile de conferințe. Joi vom putea ști cu exactitate care dintre săli ne va fi pusă la dispoziție, în funcție de numărul de persoane participante pe care îl vom comunica mâine dimineață.

București, B-dul Poligrafiei nr. 3-5
http://www.parchotel.ro/ro/despre-hotel ... conferinte

Image
iola
Veteran
Veteran

Postby baghera on Wed Nov 18, 2009 11:15 am

Intrebare: exista vreo restrictie in ceea ce priveste accesul la aceasta intilnire de lucru? Cei ce doresc sa fie prezenti trebuie sa fie neaparat membri in club sau doar membri ACHR (adica membri ai oricarei asociatii teritoriale si/sau ai altui club national)? Imi pare rau ca nu pot veni, mi-ar fi placut tare mult dar plec la monta la Budapesta vineri dim.
Asteptam cu mare interes un rezumat al celor discutate si decise.
:wink: :d :clap: :clap: :clap:
Intotdeauna cu dragoste, pasiune, daruire... intotdeauna pentru Dogul German...
baghera
Veteran
Veteran

Postby adrian diplan on Wed Nov 18, 2009 4:34 pm

,,toata lumea interesata de rasa boxer....,,, asta lasa larghete la interpretare ,iar despre obligativitate nu se spune nimic,firesc este sa fii membru al unei filiale a A.CH.R,caci si clubul este tot o filiala aA.CH.R...
iar ca sa vii cu 48 de ore inainte cu instituirea unor obligatii,n-ar fi firesc...ca doar nu e adunare generala ca n-ai convocator prealabil,ci pur si simplu o dezbatere,ca un simpozion...
parerea mea,mon cher...
adrian diplan
Veteran
Veteran

Postby Warlord on Wed Nov 18, 2009 4:37 pm

baghera wrote:Intrebare: exista vreo restrictie in ceea ce priveste accesul la aceasta intilnire de lucru? Cei ce doresc sa fie prezenti trebuie sa fie neaparat membri in club sau doar membri ACHR (adica membri ai oricarei asociatii teritoriale si/sau ai altui club national)? Imi pare rau ca nu pot veni, mi-ar fi placut tare mult dar plec la monta la Budapesta vineri dim.
Asteptam cu mare interes un rezumat al celor discutate si decise.
:wink: :d :clap: :clap: :clap:

Tot tu ma faci sa revin aici...

Un rezumat vei avea desigur, si imi place sa cred ca 20 noiembrie este un punct de plecare nu o concluzie finala, asa ca... bafta la monta, vei putea sa ne oferi o idee de lucru la intoarcere.
Glory, Majesty, Unity

http://www.youtube.com/watch?v=_llfrG82TVA

"Do you want the truth? You can't handle the truth!"
Warlord
Junior
Junior

Postby Warlord on Wed Nov 18, 2009 4:38 pm

adrian diplan wrote:,,toata lumea interesata de rasa boxer....,,, asta lasa larghete la interpretare ,iar despre obligativitate nu se spune nimic,firesc este sa fii membru al unei filiale a A.CH.R,caci si clubul este tot o filiala aA.CH.R...
iar ca sa vii cu 48 de ore inainte cu instituirea unor obligatii,n-ar fi firesc...ca doar nu e adunare generala ca n-ai convocator prealabil,ci pur si simplu o dezbatere,ca un simpozion...
parerea mea,mon cher...

Amin!
Glory, Majesty, Unity

http://www.youtube.com/watch?v=_llfrG82TVA

"Do you want the truth? You can't handle the truth!"
Warlord
Junior
Junior

Postby iola on Thu Nov 19, 2009 2:32 pm

iola wrote:Joi vom putea ști cu exactitate care dintre săli ne va fi pusă la dispoziție, în funcție de numărul de persoane participante pe care îl vom comunica mâine dimineață.

București, B-dul Poligrafiei nr. 3-5
http://www.parchotel.ro/ro/despre-hotel ... conferinte

Image

Sala Meridiane (mezanin), orele 18.00
iola
Veteran
Veteran

Postby Indio on Mon Nov 23, 2009 11:15 am

Ne povestesti si noua ce s-a discutat si stabilit la intilnire ?
Asta daca nu e secret ...
Indio
Veteran
Veteran

Postby iola on Mon Nov 23, 2009 2:04 pm

Ultimul post fiind al meu, banuiesc ca mie mi te-ai adresat, Andrei... :)

S-a discutat si stabilit ca avem toti acelasi tel:
1. Aderarea la ATIBOX
2. Elaborarea si redactarea unor diverse acte pentru Club, care sunt deja in lucru si care vor fi discutate inainte de trimitere spre aprobare catre organele competente
3. Continuarea dezvoltarii site-ului de Club (si cu ajutorul membrilor - poze si materiale trimise de acestia)
4. Promovarea rasei in diverse modalitati: publicarea unei reviste, calendarul rasei pentru anul viitor, etc.
5. Imbunatatirea relatiei cu AChR si asociatiile teritoriale

Imi pare rau, dar unele amanunte sunt si trebuie sa ramana confidentiale (toata lumea a fost de acord cu asta).

Fiecare si-a exprimat nemultumirile, iar concluziile sunt urmatoarele:
1. Va exista mai multa transparenta in activitatile pe care le desfasoara Clubul
2. Va exista mai multa comunicare, intelegere, rabdare, renuntare la orgolii

In ceea ce ma priveste, principiile, parerile, cunostintele pe care le am (sau nu) le voi tine pentru mine de acum incolo, pentru a nu mai fi pusa in situatia de a mai jigni pe cineva.
De asemenea, imi pare foarte rau ca unele persoane care au fost foarte vehemente pe forumuri la adresa mea, nu au binevoit sa participe la aceasta sedinta, pentru a exprima personal si direct toate acele reprosuri, neadevarate in cea mai mare parte, si a se raspunde in consecinta. Consider ca aceasta atitudine spune multe.

Rog pe toata lumea sa nu uite sa trimita poze pentru calendarul de anul viitor!!
iola
Veteran
Veteran

Postby baghera on Tue Nov 24, 2009 5:44 pm

Va dorim mult succes in continuare si de ce nu, multa rabdare si impartialitate :clap: :clap: :clap:
Asteptam cu deosebit interes Statutul si regulamentele clubului!
Sunt sigura ca toti membri DMC (in speta) sunt in asentimentul meu! :wink:
Intotdeauna cu dragoste, pasiune, daruire... intotdeauna pentru Dogul German...
baghera
Veteran
Veteran

Previous

Return to Boxer