Expozitia de club de la Oradea va avea loc odata cu CACIB-ul de la Oradea, din 12.07.2008.
Cea de a doua expozitie inca nu stim unde o vom face si trebuie sa ne hotaram destul de repede, pentru ca azi am vorbit cu Florin Stoboran si ar fi vrut sa scriem in calendarul pe care il vom scoate cu boxerii inclusiv datele de expozitii - sa nu uitam ca aceste calendare vor fi impartite parte din ele pe la asociatii si cluburi de boxeri din strainatate, celelalte ramanand la noi si vom putea sa le impartim pe unde dorim.
Din ce mi-a zis (scuze daca mai uit cate ceva), am inteles ca s-ar putea vorbi din nou cu dl. Tanoni ca sa ne arbitreze (fara onorariu!), iar daca alegem expo pe la Sibiu, Tg Mures, Brasov, si fara costuri de transport. In principiu, cam in acelasi fel s-ar proceda daca alegem un arbitru italian, cu care Florin poate sa vorbeasca.
Trebuie sa hotaram data, ca sa poata cere aprobarea la Achr, oficial, pentru ca a cerut-o deja neoficial, dar ne asteapta cu data.
Eu zic ca putem sa ne uitam si pe calendarul expozitiilor DMC si sa organizam tot impreuna cu ei ceva, chiar daca nu avem acelasi arbitru. Trebuie sa tinem cont si ca expozitia de la Oradea este pe 12.07 si sa nu fie prea apropiata ca data, pentru ca nu mai vine nimeni, ori intr-o parte ori in cealalta. In calendarul cu boxeri vor fi trecute expozitiile de club din tari din Europa (Bulgaria, Italia, Slovenia, Slovacia, etc), inclusiv Atibox, si calendare se vor imparti inclusiv acolo - deci e o chestiune de reciprocitate pana la urma. Florin zicea ca ne va "ajuta" cu un numar destul de mare de participanti italieni.
Mai pun inca o data link cu calendarul expozitional, ca sa vedem pe unde sunt expozitiile, in cazul in care am vrea sa facem clubul impreuna cu unul dintre cacib-uri - stim toti ca asa ar fi cel mai avantajos, pentru ca la cacib-uri vin si straini, si mult mai multa lume.
calendarul expozitional 2008 - dati click
expozitii DMC 2008 - dati click
Daca imi mai amintesc si alte lucruri din cele discutate, revin.