Expozitii de Club 2008

Discutii despre rasa Boxer German

Moderators: iola, Indio

Expozitii de Club 2008

Postby iola on Tue Jan 22, 2008 12:01 am

Toata lumea cred ca stie ca anul acesta vom avea doua expozitii de club la boxeri, una la Oradea, organizata de presedintele clubului, Florin Stoboran, si una unde vrem noi, organizata de noi, cand vrem noi.

Expozitia de club de la Oradea va avea loc odata cu CACIB-ul de la Oradea, din 12.07.2008.

Cea de a doua expozitie inca nu stim unde o vom face si trebuie sa ne hotaram destul de repede, pentru ca azi am vorbit cu Florin Stoboran si ar fi vrut sa scriem in calendarul pe care il vom scoate cu boxerii inclusiv datele de expozitii - sa nu uitam ca aceste calendare vor fi impartite parte din ele pe la asociatii si cluburi de boxeri din strainatate, celelalte ramanand la noi si vom putea sa le impartim pe unde dorim.
Din ce mi-a zis (scuze daca mai uit cate ceva), am inteles ca s-ar putea vorbi din nou cu dl. Tanoni ca sa ne arbitreze (fara onorariu!), iar daca alegem expo pe la Sibiu, Tg Mures, Brasov, si fara costuri de transport. In principiu, cam in acelasi fel s-ar proceda daca alegem un arbitru italian, cu care Florin poate sa vorbeasca.
Trebuie sa hotaram data, ca sa poata cere aprobarea la Achr, oficial, pentru ca a cerut-o deja neoficial, dar ne asteapta cu data.
Eu zic ca putem sa ne uitam si pe calendarul expozitiilor DMC si sa organizam tot impreuna cu ei ceva, chiar daca nu avem acelasi arbitru. Trebuie sa tinem cont si ca expozitia de la Oradea este pe 12.07 si sa nu fie prea apropiata ca data, pentru ca nu mai vine nimeni, ori intr-o parte ori in cealalta. In calendarul cu boxeri vor fi trecute expozitiile de club din tari din Europa (Bulgaria, Italia, Slovenia, Slovacia, etc), inclusiv Atibox, si calendare se vor imparti inclusiv acolo - deci e o chestiune de reciprocitate pana la urma. Florin zicea ca ne va "ajuta" cu un numar destul de mare de participanti italieni.

Mai pun inca o data link cu calendarul expozitional, ca sa vedem pe unde sunt expozitiile, in cazul in care am vrea sa facem clubul impreuna cu unul dintre cacib-uri - stim toti ca asa ar fi cel mai avantajos, pentru ca la cacib-uri vin si straini, si mult mai multa lume.

calendarul expozitional 2008 - dati click
expozitii DMC 2008 - dati click

Daca imi mai amintesc si alte lucruri din cele discutate, revin. :)
Boxerul - un caine in care nobilitatea, puterea, viteza si curajul sunt perfect in echilibru cu frumusetea, altruismul si afectiunea.
iola
Veteran
Veteran

Re: Expozitii de Club

Postby New Gold Box on Tue Jan 22, 2008 12:10 am

Eu zic BRASOV ,ca data - singura doleanta e sa nu alegem in mijlocul verii,in primul rand nu stim ce calduri ne asteapta ,mai sunt concediile ,etc.
New Gold Box
Veteran
Veteran

Postby simion_vet on Tue Jan 22, 2008 12:14 am

Parerea mea e ca cel mai bine ca a 2 a sa fie ori in sept cu CACIBul din Bucuresti sau din dec cu DMC.
simion_vet
Senior
Senior

Postby Warlord on Tue Jan 22, 2008 12:41 am

cu DMC, din motivele expuse dincolo plus adevarul faptului ca distanta intre expo de aici si cea din oradea trebuie sa fie cat mai mare.
Glory, Majesty, Unity

http://www.youtube.com/watch?v=_llfrG82TVA

"Do you want the truth? You can't handle the truth!"
Warlord
Junior
Junior

Postby Warlord on Tue Jan 22, 2008 12:42 am

distanta in timp vreau sa zic.
Glory, Majesty, Unity

Warlord
Junior
Junior

Postby adrian diplan on Tue Jan 22, 2008 1:06 am

eu raman pentru decembrie...in colaborare cu DMC....
peste vara si chiar in toamna sunt si multe expo pe afara care ne intereseaza...se poate consulta atat calendarul F C I si cel de Atibox...si apropo de calendar expozitional ,daca Oradea face pe 12.07 ....sansa noastra este tot in decembrie...asa avem timp sa ne organizam...
ar fi bine sa intelegeti ca,noi sudul trebuie sa reusim ceva frumos,sa ne creem o imagine de calitate,sa facem ceva ce sa devina traditie in viitor...
adrian diplan
Veteran
Veteran

Postby New Gold Box on Tue Jan 22, 2008 1:09 am

adrian diplan wrote:ar fi bine sa intelegeti ca,noi sudul trebuie sa reusim ceva frumos,sa ne creem o imagine de calitate,sa facem ceva ce sa devina traditie in viitor...

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
New Gold Box
Veteran
Veteran

Re: Expozitii de Club 2008

Postby iola on Tue Jan 22, 2008 12:33 pm

Si eu prefer tot decembrie cu DMC, pentru ca:
1. Avem timp pana atunci sa ne organizam
2. Ne ajutam reciproc cu DMC
3. Este aproape si vom putea sa ne implicam mai bine
4. Am vorbit deja cu un amic italian care are un hotel in Bucuresti, de 3 stele, conditii grozave, si a fost de acord sa ne "sponsorizeze" cu cazarea arbitrului, punand la dispozitie un apartament in hotel pentru el - deci cazarea arbitrului este asigurata. Hotelul se numeste Siqua si se afla pe Calea Plevnei.

Totusi, distanta mare pana la Bucuresti si conditiile de iarna s-ar putea sa opreasca pe unii dintre straini, sau chiar romanii din vest, sa participe. :? :roll:

Florin Stoboran a fost si el de acord cu decembrie impreuna cu DMC, cu conditia sa facem tot ce ne sta in putinta sa nu ne facem de rusine si sa avem arbitru separat.
Inca un punct rezolvat - catalogul, pe care ne va ajuta Florin sa-l facem.

Sa inteleg ca putem sa trecem in calendare ca vom avea o expo de club pe 07.12.2008?

Arbitru? Tanoni, Giorgio Danilo?
Tanoni am inteles ca e mai explicit in arbitraj, povesteste si explica totul, un fel de dl. Papp al nostru, deci va avea nevoie de microfon bun si traducatoare.
Giorgio Danilo am inteles ca taie in carne vie, este foarte exigent.

Daca aveti alte idei, haideti sa le punem aici.
Boxerul - un caine in care nobilitatea, puterea, viteza si curajul sunt perfect in echilibru cu frumusetea, altruismul si afectiunea.
iola
Veteran
Veteran

Postby adrian diplan on Tue Jan 22, 2008 1:45 pm

da...si eu am avut o discutie azi cu Florin....
si da vom avea expo pe 7 decembrie 2008 la Bucuresti in colaborare cu DMC...
Indio,tata...sa nu ne sabotezi...ca noi deja am tras vorbele .... :oops: :)
ideea cu Tanoni e foarte buna,un arbitru de calibru atat de mare,e o imagine buna pentru sudisti si in plus va aduce destui caini la ring...
de implicat trebuie sa ne implicam cu totii si tot cu totii trebuie sa inscriem cat mai multi caini in ring,fara orgolii si resentimente...:1.trebuie sa dovedim ca ...avem cu ce :) ...2:trebuie sa iasa atat de bine incat sa creem o traditie si o imagine pentru un viitor in sud...
adrian diplan
Veteran
Veteran

Postby Warlord on Tue Jan 22, 2008 2:28 pm

super. si data si arbitrul. dau si eu un vot pentru tanoni.
Glory, Majesty, Unity

Warlord
Junior
Junior

Postby Indio on Tue Jan 22, 2008 2:31 pm

:clap: :clap:
Felicitari ! ma bucur ca ati reusit sa ajungeti la un consens !!
DMC va va acorda tot suportul pt organizarea expoztitiei
Ar fi bine sa ne intilnim din timp si sa punem la punct detaliile organizarii expozitiei !
Indio
Veteran
Veteran

Postby adrian diplan on Tue Jan 22, 2008 4:27 pm

bun ...in principiu avem acordul cel putin verbal...atat de la Charpatia cat si sprijinul ,acum confirmat(desi nu e prima oara) al DMC...sa speram ca si Tanoni poate...
in alta ordine de idei v-a trebui sa rezolvam din timp si cazarea celor care nu sunt din imprejurimi,ca asta in Bucuresti e o problema mare,nimeni nu prea vrea sa primesca caini in hotel sau pensiuni...
timp avem berechet,sper ca si bunavointa,...
de Florin nu ma indoiesc...e dificil, dar nu-si ia cuvantul inapoi niciodata...
adrian diplan
Veteran
Veteran

Postby New Gold Box on Tue Jan 22, 2008 5:38 pm

Si eu sunt pentru Tanoni.
New Gold Box
Veteran
Veteran

Postby adrian diplan on Tue Jan 22, 2008 6:23 pm

d-l Tanoni a acceptat arbitrajul din 7 decembrie....mai mult ofera si dansul un trofeu fiind sfarsit de sezon....
la Bucuresti se v-a oferii trofeul transmisibil ,,CUPA DE AUR,, trofeu ce se v-a acorda in principiu unui crescator sau proprietar roman,sa vedem atunci...acesta v-a detine trofeul un an,in anul urmator se da noului invigator,daca este altul...iar obtinerea a trei trofee consecutive (trei ani la rand) duce la pastrarea lui definitiva....in sfarsit,..astea deja sunt detalii....
adrian diplan
Veteran
Veteran

Postby New Gold Box on Tue Jan 22, 2008 6:41 pm

adrian diplan wrote:a-l Tanoni a acceptat arbitrajul din 7 decembrie

:clap: :clap: :clap:
New Gold Box
Veteran
Veteran

Next

Return to Boxer