New Gold Box wrote:iola wrote:Daca va intereseaza daca expozitia se mai tine sau nu, raspunsul este DA.
Este normal sa ne intereseze ,deci............... ne intereseaza
(vorbesc in numele meu si al propietarilor care au caini de la mine)
Atunci intreaba asa - nu faceti afirmatii/puneti intrebari tendentioase, Andreea & Adrian & Co. (le urasc si voi raspunde intotdeauna in consecinta).
Nu ma supar sa raspund oricaror intrebari. Sunt cat se poate de sincera si directa, astept acelasi tratament.
Am banuit ca asta interesa de fapt, asa ca am dat raspunsul direct (in caz ca se pricepe mai greu), unei intrebari puse indirect (in mod tendentios).
New Gold Box wrote:Cred ca ar trebui sa mai stim cum stam cu sponsorizarile ,ce avem si de ce avem nevoie,etc
Mai demult, mi-am scanat agenda personala si ti-am trimis o lista cu ce trebuie facut si de ce avem nevoie pentru expozitie. Daca ai pierdut-o, ti-o mai trimit o data.
Sala este baza, restul se rezolva, zic eu. Nici macar sponsorii nu pot fi angajati daca nu avem sala.
New Gold Box wrote:iola wrote:chiar daca v-ati mutat bagajele pe alt forum
Asta chiar nu am inteles-o
Eh, ghinion...
Poate vor sa scrie aici si cei care si-au oferit ajutorul la expozitia asta, intr-un mod sau altul, ca sa nu se mai nasca atatea suspiciuni (a propos, despre ce suspiciuni este vorba?

).
Pana in acest moment avem aranjata doar cazarea arbitrului si, din aceeasi directie, o mica sponsorizare. Ce folos?
@Andreea&Adrian&proprietarii de caini de la Andreea, mi-ati pierdut numarul de telefon/id-ul de messenger?! (intreb asta in caz ca raspunsurile mele vor fi iarasi calificate ca fiind acide) Am raspuns de fiecare data oricui m-a intrebat orice, oricand, am incercat sa gasesc solutii impreuna cu altii pe care i-a interesat si altceva in afara de "in ce faza este expozitia"! Nu va suparati, dar daca aveti chef de circ, mergeti dincolo!
P.S. Am inceput sa-l inteleg muuult mai bine pe presedintele nostru de Club...
Boxerul - un caine in care nobilitatea, puterea, viteza si curajul sunt perfect in echilibru cu frumusetea, altruismul si afectiunea.