Expozitii de Club 2008

Discutii despre rasa Boxer German

Moderators: iola, Indio

Re: Expozitii de Club 2008

Postby simion_vet on Tue Jan 22, 2008 10:52 pm

E in sfarsit s a ajuns la un consens si in boxerime !
ADJUDECAT:Tanoni decembrie :clap: :clap: :clap:
simion_vet
Senior
Senior

Postby Warlord on Tue Jan 22, 2008 11:02 pm

as pune si eu la bataie cele doua cupe, "Amira" si "Alana"... ca prea a fost pauza lunga...
:)
Glory, Majesty, Unity

http://www.youtube.com/watch?v=_llfrG82TVA

"Do you want the truth? You can't handle the truth!"
Warlord
Junior
Junior

Postby adrian diplan on Wed Jan 23, 2008 12:16 am

pe langa sponsori ,pa care ar fi cazul sa incepem sa ii cautam,orice cupa este binevenita...
adrian diplan
Veteran
Veteran

Postby Warlord on Thu Jan 24, 2008 8:20 pm

d-l vasile nasca, reprezentant al purina pro plan , a fost de acord sa discute posibilitatea sponsorizarii expozitiei din decembrie.
in continuare, va putea fi contactat de catre organizatori pe adresa de mail, pentru stabilirea detaliilor : vasile.nasca@interbrands.ro
Glory, Majesty, Unity

Warlord
Junior
Junior

Postby Warlord on Thu Jan 24, 2008 8:34 pm

mai am doua idei, mai putin "ortodoxe" - adica nu atat de legate de cresterea de caini, si probabil de valoare mai mica. pe una o incerc maine, de cealalta cine sta mai bine cu memoria sa imi aduca aminte prin mai, ca eu sigur uit.
Glory, Majesty, Unity

Warlord
Junior
Junior

Postby Warlord on Thu Jan 24, 2008 8:56 pm

sc. danivet argo srl- cabinet veterinar etc, si dr vet Victor Bucur, sunt de asemenea de acord sa incerce o colaborare in acest sens. intrucat mi s-a intrerupt telefonul in mijlocul convorbirii, rog sa mi se acorde inca o zi ca sa aprofundez ideea, apoi cred ca iola este cea mai potrivita sa continue "tratativele", deoarece cunoaste si amanuntele care trebuie decise, dar si omul... :)
Glory, Majesty, Unity

Warlord
Junior
Junior

Postby iola on Thu Jan 24, 2008 9:56 pm

Eu cred ca oricine poate duce tratative pentru orice este pozitiv pentru aceasta expozitie. Nu cred ca ar conta prea mult cine vorbeste cu Victor, important este sa se faca treaba.
Si eu zic ca ar trebui sa ne intalnim face-to-face, pentru un plan de bataie, toti cei care doresc sa se implice in treaba asta.
Boxerul - un caine in care nobilitatea, puterea, viteza si curajul sunt perfect in echilibru cu frumusetea, altruismul si afectiunea.
iola
Veteran
Veteran

Postby adrian diplan on Thu Jan 24, 2008 11:04 pm

pai cam asa zic si eu...sa ne intalnim boxeristii,de preferat la un sfarsit de saptamana...sa ne punem noi de acord din cam toate punctele de vedere si apoi sa ne vedem cu onoratul DMC sa facem un proiect de colaborare,macar initial...
adrian diplan
Veteran
Veteran

Postby Warlord on Fri Jan 25, 2008 12:33 am

acu...imi cer scuze, prin "tratative" intelegeam definitivarea contractelor,amanuntele alea despre care habar nu am cum se fac, stabilirea conditiilor de o parte si de alta... chestii oficiale...
Glory, Majesty, Unity

Warlord
Junior
Junior

Postby iola on Fri Jan 25, 2008 12:37 am

Am inteles, se rezolva! :) O sa-l sun pe Victor.
Boxerul - un caine in care nobilitatea, puterea, viteza si curajul sunt perfect in echilibru cu frumusetea, altruismul si afectiunea.
iola
Veteran
Veteran

Postby adrian diplan on Fri Jan 25, 2008 12:40 am

pana la urma e necesar un grup sau comitet de initiativa...eu cred ca trebuie sa ne intalnim,urgent....
adrian diplan
Veteran
Veteran

Postby Warlord on Fri Jan 25, 2008 12:44 am

m-am gandit eu ca s-ar putea sa nu poata sau sa nu vrea sa bage o suma consistenta deodata, si atunci m-a pleznit o idee: merge oare sa propui o suma mai mare dar bagata in cont in transhe lunare? asa omul nu simte asa rau... si poate ca in total iese mai mult decat daca ar da o singura data?
daca vi se pare k, spuneti-mi, ca mai am unul de la care in sistemul asta s-ar putea sa iasa mai mult... :D
Glory, Majesty, Unity

Warlord
Junior
Junior

Postby simion_vet on Fri Jan 25, 2008 10:26 am

stati un pic lamuriti ma si pe mine ca as putea incerca sa gasesc si eu cativa sponsori dintrre clientii mei cu firme : merita sa vb cu ei din februarie pt o sponsoriz ce va avea loc in dec ?
nu e mai bine sa vb in sept?
simion_vet
Senior
Senior

Postby Warlord on Fri Jan 25, 2008 11:46 am

asta nu stiu, dar m-am gandit ca "ce-i in mana..."
asa, omul promite, poate semneaza deja si un contract, si nu mai poate da inapoi... in plus, din cate stiu exista un procent-limita pe care il poate oferi o firma ca sponsorizare, si daca apuca sa dea altora pana in septembrie, cu toata bunavointa se va vedea in situatia sa ne refuze... ca nu mai are voie.
d-aia imi si venise ideea cu banii in transhe... asa contractul se semneaza acum, firma baga banii cu incetul si nu doare la buzunar, iar clubul are o certitudine... banii intrati in cont pot sa se adune linistiti pana va fi nevoie de ei, probabil in mare parte in noiembrie...
insa cum am spus, astea sunt deja amanunte la care nu ma pricep, doar ma gandesc... vorba aia :"parerea mea..." :)
si apoi, cred ca daca ar fi fost prea devreme, reprezentantul purina, care stie cum se face treaba asta, ca e jobul lui, mi-ar fi zis sa-i dau pace si sa il intreb mai tarziu...
Glory, Majesty, Unity

Warlord
Junior
Junior

Postby iola on Fri Jan 25, 2008 10:46 pm

Merita vorbit cu oricine poate ajuta cu ceva si care nu isi ia cuvantul inapoi. Si eu cred ca, daca se vorbeste din timp, macar stii pe ce te poti baza.

Ideea lui Ciprian mi se pare foarte buna si se poate pune foarte usor intr-un contract, daca Victor va fi de acord.
Pot sa-i trimit lui Victor un proiect de contract de sponsorizare pe care sa-l studieze. Promit ca de luni ma ocup.
iola
Veteran
Veteran

PreviousNext

Return to Boxer