Expozitii de Club 2008

Discutii despre rasa Boxer German

Moderators: iola, Indio

Re: Expozitii de Club 2008

Postby New Gold Box on Thu Sep 04, 2008 9:56 pm

iola wrote:
Daca va intereseaza daca expozitia se mai tine sau nu, raspunsul este DA.

Este normal sa ne intereseze ,deci............... ne intereseaza
(vorbesc in numele meu si al propietarilor care au caini de la mine)
Cred ca ar trebui sa mai stim cum stam cu sponsorizarile ,ce avem si de ce avem nevoie,etc

iola wrote:chiar daca v-ati mutat bagajele pe alt forum

Asta chiar nu am inteles-o
New Gold Box
Veteran
Veteran

Postby iola on Thu Sep 04, 2008 10:59 pm

New Gold Box wrote:
iola wrote:Daca va intereseaza daca expozitia se mai tine sau nu, raspunsul este DA.

Este normal sa ne intereseze ,deci............... ne intereseaza
(vorbesc in numele meu si al propietarilor care au caini de la mine)

Atunci intreaba asa - nu faceti afirmatii/puneti intrebari tendentioase, Andreea & Adrian & Co. (le urasc si voi raspunde intotdeauna in consecinta).
Nu ma supar sa raspund oricaror intrebari. Sunt cat se poate de sincera si directa, astept acelasi tratament.
Am banuit ca asta interesa de fapt, asa ca am dat raspunsul direct (in caz ca se pricepe mai greu), unei intrebari puse indirect (in mod tendentios).
New Gold Box wrote:Cred ca ar trebui sa mai stim cum stam cu sponsorizarile ,ce avem si de ce avem nevoie,etc

Mai demult, mi-am scanat agenda personala si ti-am trimis o lista cu ce trebuie facut si de ce avem nevoie pentru expozitie. Daca ai pierdut-o, ti-o mai trimit o data.
Sala este baza, restul se rezolva, zic eu. Nici macar sponsorii nu pot fi angajati daca nu avem sala.
New Gold Box wrote:
iola wrote:chiar daca v-ati mutat bagajele pe alt forum

Asta chiar nu am inteles-o

Eh, ghinion...

Poate vor sa scrie aici si cei care si-au oferit ajutorul la expozitia asta, intr-un mod sau altul, ca sa nu se mai nasca atatea suspiciuni (a propos, despre ce suspiciuni este vorba? :shock: ).
Pana in acest moment avem aranjata doar cazarea arbitrului si, din aceeasi directie, o mica sponsorizare. Ce folos?

@Andreea&Adrian&proprietarii de caini de la Andreea, mi-ati pierdut numarul de telefon/id-ul de messenger?! (intreb asta in caz ca raspunsurile mele vor fi iarasi calificate ca fiind acide) Am raspuns de fiecare data oricui m-a intrebat orice, oricand, am incercat sa gasesc solutii impreuna cu altii pe care i-a interesat si altceva in afara de "in ce faza este expozitia"! Nu va suparati, dar daca aveti chef de circ, mergeti dincolo!

P.S. Am inceput sa-l inteleg muuult mai bine pe presedintele nostru de Club...
Boxerul - un caine in care nobilitatea, puterea, viteza si curajul sunt perfect in echilibru cu frumusetea, altruismul si afectiunea.
iola
Veteran
Veteran

Postby adrian diplan on Thu Sep 04, 2008 11:55 pm

imbunatatirea de dincolo,cum ii spui tu,iola...este ,,meritul,, domniei tale...rezultatul relatiei acide pe care o ai cu fiecare dintre noi,aproape...
intr-un fel sau altul cam fiecare dintre noi(vb de cei mai implicati) a incercat sa se apropie de tine,dar tu tii pe toata lumea la distanta...
eu personal am schimbat cu tine cateva cuvinte si la telefon si poate mai multe pe mess...si...cam atat...
daca crezi ca sala este cea mai importanta problema ...te inseli amarnic,e firesc insa avand in vedere lipsa de experienta in a fi participant la organizarea unei expozitii...locatia este o problema importanta si atat.o serie de alte lucruri,mai mult sau mai putin marunte puteau fi rezolvate de mult si fara a avea locatia exacta.
spui ca ai inceput sa il intelegi mult mai bine pe stoboran,acum...poate,eu insa nu cred ca intelegi sau intelegi gresit...
asa cum admir pasiunea ta pentru rasa asta,dezaprob atitudinea ta de superioritate fata de ...ceilalti pasionati ...iti lipseste diplomatia iola,iar asta te dezavantajeaza,mai ales acum cand ,ca reprezentant al sudului,e momentul sa aduni in jurul tau ...totul si pe toti ca aceasta expozitie sa fie o reusita,singura nu o sa reusesti,iti spun eu din experienta.
adrian diplan
Veteran
Veteran

Postby New Gold Box on Fri Sep 05, 2008 2:12 am

iola wrote:
Nu ma supar sa raspund oricaror intrebari.Sunt cat se poate de sincera si directa

Am raspuns de fiecare data oricui m-a intrebat orice, oricand, am incercat sa gasesc solutii impreuna cu altii pe care i-a interesat si altceva in afara de "in ce faza este expozitia"!
New Gold Box
Veteran
Veteran

Postby iola on Fri Sep 05, 2008 12:16 pm

Adrian, nu cred ca este cazul sa ne facem caracterizarile aici. Suntem si off-topic si nici nu ajuta cu nimic expozitia treaba asta.

Primul impuls a fost sa va fac si eu voua caracterizarile. Dar nu asta este ideea, nu-i asa?

Repet a nu stiu cata oara - nu organizez singura aceasta expozitie, este peste puterile, timpul si experienta mea!
Boxerul - un caine in care nobilitatea, puterea, viteza si curajul sunt perfect in echilibru cu frumusetea, altruismul si afectiunea.
iola
Veteran
Veteran

Postby adrian diplan on Fri Sep 05, 2008 1:32 pm

nu caracterizez pe nimeni...nu-mi rastalmaci cuvintele...suntem off topic ,asa e...
ar fi pacat ca acesta expozitie sa se rateze...parerea mea....
adrian diplan
Veteran
Veteran

Postby murea_mihai on Mon Sep 21, 2009 11:06 pm

mai avem expo de club in decembrie la Bucuresti?!
In chinologie nu exista fapte bune, ci doar interese...
murea_mihai
Senior
Senior

Previous

Return to Boxer