Cu ce ne hranim Bulldogii

Discutii despre rasa American Bulldog

Moderators: Zen, the_elder

Re: Cu ce ne hranim Bulldogii

Postby SFK bulldogger on Mon Jan 28, 2008 1:49 pm

:shock:
trec cu vederea anumite fraze...nu ca as vrea sa citesc doar ce-mi place dar nu am cunsotiintele necesare in acest moment sa argumentez
Mai sus am precizat si parti bune dar si rele a le diferitelor tipuri de alimentatii...accidente cu oase am avut...cu injectii bine indicate de doctori experimentati si bine facute nu am avut.
SJK ce zici tu acolo la modul ideal asa ar fi dar avem deaface cu lumea vie care ne rezerva surprize dintre cele mai felurite...varietatea chiar si in cadrul aceluiasi cuib..asa cum am mai zis...pot reactiona diferit
Eu nu am banii si timpul necesar sa ma ocup de alimentatia lor asa cum mi-as dorii....in schimb hrana uscata e cea mai comoda si la indemana varianta...incerc sa fie si cea mai sanatoasa...asta e in cazul meu si cred ca al multora
SFK bulldogger
Veteran
Veteran

Postby the_elder on Mon Jan 28, 2008 1:55 pm

SJK, nu la tine ma refeream ca citesti doar anumite chestii. Aveam impresia de Cotea ca nu citeste tot dar se pare ca nu ne-am prea inteles. :D
Arctic Village Alaskan Malamute Kennel ~ Canisa Arctic Village, Malamut de Alaska: http://www.alaskanmalamutes.ro/
Petland dog boarding ~ Pensiunea canina Petland: http://www.pensiuneacanina.ro
the_elder
Veteran
Veteran

Postby Ambull-SJKids on Mon Jan 28, 2008 2:06 pm

the_elder wrote:SJK, nu la tine ma refeream ca citesti doar anumite chestii. Aveam impresia de Cotea ca nu citeste tot dar se pare ca nu ne-am prea inteles. :D

:shock: despre ce scrii, că-mi scapă? :roll:
Offf, ma refeream la SFK! :lol:
"I want a bulldog to have excellent structure and movement[...] good coat and skin, as well as being a clean breather [...] tons of drive and energy, but be clear headed too. " - Greg Souza
Ambull-SJKids
Veteran
Veteran

Postby Ambull-SJKids on Mon Jan 28, 2008 2:09 pm

SFK bulldogger wrote::shock:
trec cu vederea anumite fraze...nu ca as vrea sa citesc doar ce-mi place dar nu am cunsotiintele necesare in acest moment sa argumentez
Mai sus am precizat si parti bune dar si rele a le diferitelor tipuri de alimentatii...accidente cu oase am avut...cu injectii bine indicate de doctori experimentati si bine facute nu am avut.
SJK ce zici tu acolo la modul ideal asa ar fi dar avem deaface cu lumea vie care ne rezerva surprize dintre cele mai felurite...varietatea chiar si in cadrul aceluiasi cuib..asa cum am mai zis...pot reactiona diferit
Eu nu am banii si timpul necesar sa ma ocup de alimentatia lor asa cum mi-as dorii....in schimb hrana uscata e cea mai comoda si la indemana varianta...incerc sa fie si cea mai sanatoasa...asta e in cazul meu si cred ca al multora

dacă ai avea tot timpul necesar şi toţi banii de care ai nevoie, cum ar fi hranirea ideală pentru tine?
Ca solutie personală, desigur, nu ca soluţie universală de aplicat în orice canisă.
"I want a bulldog to have excellent structure and movement[...] good coat and skin, as well as being a clean breather [...] tons of drive and energy, but be clear headed too. " - Greg Souza
Ambull-SJKids
Veteran
Veteran

Postby SFK bulldogger on Mon Jan 28, 2008 2:20 pm

am scris de dimineatza exact asta
30% carne tocata. o treime legume si una orez fiert...as creste carnea in functie de necesitati
SFK bulldogger
Veteran
Veteran

Postby SFK bulldogger on Mon Jan 28, 2008 2:21 pm

ou, branza...toate suna bine...as incerca totul dar cat mai natural....asta ar fi full time job.....asa cu uscata imi ia 1 ora pe zi sa-i hranesc
SFK bulldogger
Veteran
Veteran

Postby Transilvanian_bulls on Mon Jan 28, 2008 2:46 pm

SFK bulldogger wrote:ou, branza...toate suna bine...as incerca totul dar cat mai natural....asta ar fi full time job.....asa cu uscata imi ia 1 ora pe zi sa-i hranesc

Hrana naturala e cea mai buna , asta e si parerea mea , dar din pacte nu prea putem sa-i hranim asa tot timpul si ar lua ff mult timp sa le facem super si amestecuri toata ziua .....Asa ca trebe sa ne multumim si cu ideea de hrana uscata , pe care si eu cu totae ca nu o suport trebuie sa o dau cainilor ...(
http://WWW.TRANSILVANIANBULLS.COM
Transilvanian Bulls Kennel !!!
Image
home of the real American Bulldog !!!
http://WWW.TRANSILVANIANBULLS.COM
Transilvanian_bulls
Veteran
Veteran

Postby popic on Thu Apr 22, 2010 5:39 pm

Stiu ca ultimul post este de acum 2 ani dar nu ma pot abtine sa nu postez felul in care Cinciripini isi hraneste Mastinii. Din pacate este cam greu sa aplici o asemenea dieta in Romania : mancarea este scumpa si ai nevoie de timp ca sa o prepari.
Click pe link si in stanga este un player : http://www.cmastini.com/demo-articles/f ... stiff.html
popic
Baby
Baby

Previous

Return to American Bulldog