oscar arad wrote:Si atunci daca eu doresc pedigree-ul la Oscar ?!?!?!? A zis ca poate sa mi-l scoata daca ma intereseaza si bineinteles ca costa ! Mi-a lasat omu adresa cand soresc sa trec sa-i vad parintii lui Oscar dar nici pana azi nu am fost .
Eu stiu si am auzit ca in zilele noastre poti sa scoti usor pedigree si la un caine care nu are deci.............
oscar arad wrote:Nu vreau sa par ca sunt impotriva pedigree-ului , acum daca as fi nevoit sa o iau de la ainceput si sa-mi cumpa un caine categoric ar fi cu pedigtee !

)

oscar arad wrote:
Intradevar e mare pacat dar imi aduc aminte si acum raspunsul dumneavostra pe care mi le-ati dat asta vara la Arad a fost ceva de genul : " pai nu-i pacat sa moara dupa cat am investit in caine '' da doamna e pacat sa moara dar pentru mine nu investitia conteaza , in suflet am si o raza de fericire ca pana a murit a trait fericit si bucuros ...........
oscar arad wrote:
dar acum cu Oscar daca are sau nu pedigree numai Dumnezeu stie eu o sa-l cresc cum pot mai bine si il iubesc cel mai mult si pentru mine este regele , campionul ......etc

jumpin'jack wrote:eu vad lucrurile ceva mai simplu, in momentul in care o sa ai un adevarat BOXER acasa ,pana atunci o sa tot incerci sa ne convingi ..........................

jumpin'jack wrote::d3![]()
mai.....cap sec....ti-am zis ca nu ai sa intelegi pana nu ai sa ai.Ai? Nu. Vorbim despre asta dupa ce vei avea.
cat despre vorbitul fata in fata am vorbit la arad dar se pare ca mi-am racit gura degeaba , de aia ti-am zis ca ai sa intelegi cand o sa ai
eu sunt fata aia care are doi maidanezi pur sange , un ciobanesc german "neadevarat" adica fara pedigree, luat de pe strada si ala si o catea de border collie cumparata de la una din cele mai bune canise din europa ...toti sunt egali in drepturi si in inima mea .Sa nu cazi in pacatul de a crede ca esti singurul care-si iubeste cainele si tot nimeni nu zice ca cei fara pedigree nu merita iubiti...numai ca cei care reproduc in nestire cainii astia care seamana cu o rasa sau alta DOAR PENTRU BANI trebuie descurajati...cum ii descurajezi? simplu...nu le faci jocul adica nu le cumperi puii.chiar te rog sa-i faci respectivului o vizita ,fa si ceva poze daca poti si dupa aia putem sa comparam dragostea pentru caini a unora sau altora...dar du-te direct, nu suna inainte si inarmeaza-te cu tarie pentru ca oamenii de genul asta isi tin cainii in conditii greu de imaginat
numai imagineaza-ti interesul pentru rasa al unuia caruia i se pare dificil sa ajunga la doua expozitii sa-si ia dreptul de monta ...de fapt asta-i o abureala servita necunoscatorilor,pentru ca daca respectivul ar putea obtine dreptul de monta si l-ar lua pentru ca-i creste valoarea puilor...de fapt cainii lor nu ar lua nici in cea mai buna zi a lor excelent, cum nu ar lua nici al tau chiar daca ar avea pedigree
apropo' un pedigree costa 20 de lei daca ai dreptul la el...intr-adevar un mare efort financiar pentru asa-zisul crescator care din punctul meu de vedere te-a pacalit (asta-i alta abureala ca sunt scumpe domnule pedigreele si de aia nu i-am scos) sau alta cu....aia cu pedigree sunt mai scumpi...dragul meu nu existenta actului in sine face un caine scump sau ieftin ci calitatea exemplarului certificata de actul ala
sa nu-ti imaginezi vreo clipa ca daca vei face rost de un pedigree (chiar mor de curiozitate sa-l vad) iti va face cainele mai boxer decat e
imi pare rau ca sunt poate dura, nu e felul meu de a fi, aici pe forum toata lumea a fost foarte draguta cu tine pentru ca tuturor ne place sa vedem catei rasfatati, unii crescatori si-ar dori pentru puii lor stapani ca tine dar asta nu inseamna ca ai dreptate
gandeste-te ca forumul asta e citit de mii de oameni, unii total necunoscatori cum ai fost si tu ,asa ca in loc sa incerci sa ne combati pe noi mai bine le-ai da un sfat
chiar....ce ai sfatui tu o persoana care te suna ,iti zice ca nu a mai avut caini si vrea unul ,un boxer si te roaga sa-l ajuti?
'' ca nu am stiut ca am deaface cu o doamna si in acest an daca ne mai vedem la Arad voi face cinste cu ce beau doamnele iola wrote:oscar arad, userul jumpin'jack este o domnisoara si, mai mult ca sigur, vorbeste din postura celui pentru care rasa adevarata este certificata doar de pedigree. Sunt convinsa ca nu a vrut sa te jigneasca pe tine sau pe catelul tau, asa ca incearca sa nu faci tu asta.

Return to Crescatori / Monte / Breeding
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest