TIPIZATE si circulatia actelor

Aderarea la Dac Moloss Club - formulare, taxe, regulamente

Moderator: baghera

TIPIZATE si circulatia actelor

Postby baghera on Wed Feb 11, 2009 5:09 pm

CEREREA DE INSCRIERE IN CLUB se va completa citet si corect, se anexeaza copia dupa actul de identitate al proprietarului (carte de identitate / buletin), dovada achitarii taxei in contul clubului, se adauga copia pedigriului cainelui (tuturor cainilor) aflat (aflati) in proprietate si se trimite pe adresa Clubului. ATENTIE: va rugam sa completati lizibil rubrica de pe pedigree desemnata proprietarului cu toate datele sale (nume, prenume, adresa, telefon, email). In acest fel vom completa baza de date nationala (COR ul)si ne ovm proteja si noi si cainii nostri! :D :clap:

Descarcati de aici:
Cererea (format .doc)
Cererea (format .pdf)

TIPIZATELE SE POT DESCARCA DE AICI :wink: http://www.ach.ro/formulare.htm

CEREREA ELIBERARII DIPLOMEI DE CAMPION se completeaza citet, se adauga copia dupa pedigriul cainelui (obligatoriu completat la Proprietar), copia dupa Carnetul de Performanta, dovada achitarii taxei in contul clubului si se trimit pe adresa Clubului. Doar clubul se va ocupa de circulatia regulamentara a actelor (indiferent de natura lor) catre si de la ACHR.

CEREREA AFIXULUI DE CRESCATOR se va completa citet, se vor trece obligatoriu cele 3 variante de nume de canisa solicitate pentru aprobare FCI ului, se adauga copia dupa actul de identitate si dovada efectuarii platii in contul Clubului si se vor trimite la adresa Secretariatului Clubului. Doar clubul se va ocupa de circulatia regulamentara a actelor (indiferent de natura lor) catre si de la ACHR.

DECLARATIA DE MONTA SI FATARE: se depune clubului NU mai tirziu de 3 luni de la data FATARII PUILOR!
Paragraful aflat imediat sub antetul ACHR va fi completat DOAR de catre Club!
Se va trece cu maxima atentie si scris lizibil data de monta si fatare, numarul puilor total si pe sexe.
Proprietarul masculului-tata va completa citet si cu mare atentie spatiul deservit acestuia: Numele masculului, tipul cartii de origine (pedigriul) si numarul acesteia (COR ul sau CO ul tarii de origine in cazul montelor efectuate in strainatate, cu masculi inchiriati sau cu pedigreele depuse spre nostrificare - dupa caz), centralizarea palmaresului. Se vor depunde obligatoriu copia pedigriului, copia Carnetului de Performanta, copia eventualelor Diplome de Campion sau Ex de Lucru (dupa caz).
Proprietarul femelei - mama, Crescatorul, va completa citet si cu mare atentie spatiul deservit acesteia si tabelul cu puii, tabel aflat pe pagina a doua a DMF ului. Si anume: numele femelei, tipul cartii de origine (pedigriul) si numarul acesteia (COR ul obligatoriu sau CO ul cartii de origine daca pedigriul se depune spre a fi nostrificat), centralizarea palmaresului. Se
vor depune obligatoriu copia pedigriului (sau originalul daca necesita nostrificare), copia Carnetului de performanta, copia eventualelor Diplome de Campion sau Ex de Lucru (dupa caz). Tabelul cu puii: se boteaza puii toti incepind cu aceeasi litera, nu exista impuneri in ceea ce priveste ordinea alegerii literei, se incepe intotdeauna cu masculii si apoi se trec femelele. Se completeaza spatiul cu sexul (M sau F) si culoarea. In cazul in care deja exista proprietari pentru pui, acestia se trec pedigreele putind veni direct tiparite cu datele acestora si eventualele microcipari efectuate.
Toate aceste acte inclusiv dovada achitarii in contul Clubului a taxelor impuse, se vor trimite RECOMANDAT CU CONFIRMARE DE PRIMIRE sau PRIORIPOST la Secretariatul Clubului.
In cazul in care actele sunt incomplete, DOSARUL DMF ului VA FI INAPOIAT expeditorului!

Va stam la dispozitie daca aveti intrebari sau nelamuriri. Dorinta noastra este sa informam si sa ne asiguram ca desfasuram o reala activitate chinologica si chinotehnica, ordinea si organizarea fiind in favoarea desfasurii unei activitati de calitate in cadrul clubului nostru!
PS: nu glumim :wink: :n: Sunteti bineveniti cu totii :clap:
Intotdeauna cu dragoste, pasiune, daruire... intotdeauna pentru Dogul German...
baghera
Veteran
Veteran

Re: TIPIZATE si circulatia actelor

Postby baghera on Thu Feb 12, 2009 11:41 am

IMPORTANT: Schimbarea de proprietar de pe pedigree va fi acceptata doar cu declaratie pe proprie raspundere! Clubul va face modificarea pe pedigree, in conformitate cu datele declarate. Multumi pentru intelegere si colaborare!
baghera
Veteran
Veteran

Postby baghera on Fri Mar 06, 2009 8:09 pm

Depunerea DECLARATIEI DE MONTA SI FATARE se face in maxim 3 luni de la data fatarii. Se vor accepta depunerile ce depasesc acest termen doar insotite de un MEMORIU catre DMC si COR prin care se motiveaza intirzierea atasind-se si lista proprietarilor (adresa, tel, mail) precum si microcipurile trecute pt fiecare pui!
baghera
Veteran
Veteran

Postby baghera on Thu May 07, 2009 3:07 pm

DAC MOLOSS CLUB
e-mail: info@molossclub.com
C.U.I. 17966826
Cont: RO16BREL020052344RO11001
EURO: RO84BREL020052344EU11001 LIBRA BANK
Sucursala Băneasa

Secretariat : Str.Betonierei, Nr.20, Sector 1, Bucureşti Email: info@molossclub.com Web: http://www.molossclub.com

Adresa de Corespondenţă:

DAC MOLOSS CLUB
OP 66, CP 43 BUCURESTI

(RECOMANDAT AR sau PRIORIPOST!!!)
baghera
Veteran
Veteran

Postby baghera on Mon Jun 29, 2009 11:07 pm

important! Incepind cu 1 august 2009 taxele aferente serviciilor COR si ACHR se vor modifica. In consecinta va vom anunta in timp util modificarile survenite! pedigreele vor veni insotite de microcip!
baghera
Veteran
Veteran

Postby razvan on Tue Jun 30, 2009 8:27 am

razvan
Senior
Senior

Postby baghera on Tue Feb 16, 2010 10:43 am

ATENTIE MARE: am modificat taxele incepind cu acest an 2010!
SE POT ELIBERA PEDIGREE DN PARINTI NEARBITRATI, TAXELE FIIND DUBLE. Montele intre varietatile ce primesc CACIB separat in cadrul aceleasi rase se fac doar cu aprobare in prealabil pe baza unui memoriu foarte bine documentat. La fel se intampla si cu montele intre TATA-FIICA, MAMA-FIU, FRATI BUNI (DE AMBII PARINTII FIE CA SUNT SAU NU DIN ACEEASI GENERATIE)! Incercati sa studiati cu atentie pedigreele si sa potriviti partenerii de monta dupa aspect exterior (fenotip). Sunt rase care in ciuda cresterii numarului de exemplare au simtit o scadere foarte mare a calitatii ... Imi place sa cred ca nu suntem simpli inmultitori si ca stim ceea ce vrem si o facem in consecinta!
CIRCUITUL ACTELOR SE FACE DOAR PRIN MAIL SAU POSTA!
COMPLETATI CU MAXIMA ATENTIE DECLARATIILE DE MONTA SI FATARE, VOI RETURNA TOATE DMF urile INCOMPLETE! NU uitati sa atasati copiile pedigreelor parintilor si ale carnetelor de performanta. NU MAI ACCEPT cuiburile incomplete, fara toate datele propeietarilor trecute sau alte lipsuri de acest gen chiar daca parintii au mai avut pui!
sa selectam cu atentie si sa amelioram rasele!
Si va rog sa luptam impreuna IMPOTRIVA TRAFICANTILOR DE CAINI! NU VOM TOLERA PE NIMENI CARE COLABOREAZA SAU II PROMOVEAZA pe acestia... Va multumesc pentru intelegere! Baghera
baghera
Veteran
Veteran

Postby baghera on Thu May 13, 2010 11:51 am

VA RUGAM SA FOLOSITI SI ADRESA DE MAIL

dacmolossclub@gmail.com

Pentru corespondenta electronica. va multumim!
baghera
Veteran
Veteran

Postby baghera on Thu Jul 29, 2010 3:49 pm

Va anuntam ca nu primim cuiburi mai vechi de 3 luni de la data fatarii! va rugam sa respectati REGULMANTUL ACHR! Atentie mare la datele de fatare pe care le declarati si raportati-ne listele cu proprietari!
baghera
Veteran
Veteran

Postby baghera on Wed Aug 04, 2010 1:22 pm

ATENTIE MARE: INCEPIND CU LUNA AUGUST S-AU SCHIMBAT PEDIGREELE LA NIVEL NATIONAL!

http://www.ach.ro/
baghera
Veteran
Veteran

Return to ADERAREA LA CLUB - formulare, taxe